Snodig.net
Datablog
Ingvilds bilder
Frøydis
Rottene
- Burene
- Rottebilder II
- Rottebilder I
- Rotteblog
Frøydis hesteblogg
Kontakt oss

Frøken Mortensrud

Oppdrett: Ukjent, fra dyrebutikk
Født: ?
Fenotype: Agouti berkshire?

Frøken Mortensrud kom til oss sommeren 2010. Rottene var på sommerferie hos Karin, og mens vi var på Fjordhest-NM fikk vi en telefon med forespørsel om å ta til oss en rottefrøken som trengte et nytt hjem. Vi trengte ikke så mye tenkepause, Fuji sang på siste verset så vi visste at det ikke var lenge før hun måtte avlives. Så vi sa ja til denne frøkna som hadde bodd på et dyrlegekontor mesteparten av livet.

Opprinnelig kommer hun visstnok fra dyrebutikken på Mortensrud Senter Syd, klarte å rømme og ble fanget i en rottefelle på senteret. Deretter havnet hun hos tidligere nevnte dyrlege. Og derfor bærer hun navnet Frøken Mortensrud.

Frøken Mortensrud, eller bare M som Frøydis kaller henne, er en sky men veldig nyskjerrig dame. Hun er absolutt en av de mest intelligente rottene jeg har vært borti, man kan tydelig se hvordan hun resonnerer og ser an ting. Hun vil veldig gjerne være med der det skjer noe. I begynnelsen var hun som sagt veldig forsiktig. Hun forsto at når Frøydis koste med de to andre var det noe spennende som skjedde, og hun ville gjerne bli med, men turte ikke. Etter hvert tødde hun opp, og det tok ikke lang tid før Frøydis kunne kose med henne på lik linje med de andre. Det er foreløpig bare Frøydis som kan håndtere henne på den måten, meg hender det at hun biter når jeg forsøker å løfte henne.