Snodig.net
Datablog
Ingvilds bilder
Frøydis
Rottene
- Burene
- Rottebilder II
- Rottebilder I
- Rotteblog
Frøydis hesteblogg
Kontakt oss

Burene våre

Hovedburet: Rottene våre bor i et Savic Royal Suite 95 double-palass, som måler H:159 B:95 D:67. Jeg synes det er viktig at rottene har godt med plass å boltre seg på. Dessuten er det mye moro i innredning av rottebur :-)

Ferieburet er buret vi bruker når noen passer rottene for oss, ved introduksjoner eller når en av rottene trenger å være i fred (sykdom mm). Det er et Ferplast Furet XL vi kjøpte brukt i mars 2011. Det måler H:86,5 B:80 og D:75 og er større en vi ante da vi kjøpte det. Heldigvis er det enkelt å demontere, så når vi lagrer det på loftet tar det svært liten plass.

Hytteburet var vi så heldige å få gratis. Det er et gammelt Jenny-bur som var litt ødelagt her og der, men ikke verre enn at man kan sikre det med ståltråd. Vi har pusset opp hytteburet, ved å lakke det med bengallakk. Buret har sin faste plass på hytta, slik at vi slipper å drasse med oss bur fram og tilbake når vi skal på hyttetur.Det tar tross alt mye plass i bilen. Mål: H:80 B:79,5 D:50.

Reserveburet het ferieburet før. Men så fikk vi så mange rotter at dette buret ble for lite, så vi måtte kjøpe nytt. Reserveburet har vi egentlig ikke bruk for lengre, men enn så lenge står det stuet på loftet. Det måler H:70 B:70 og D:40.

Det store reiseburet er et standard kattebur på H:28 B:26 D:46. Det brukes til transport og til lek ved utetid. Når vi skifter på hovedburet er alle fem i dette buret, og de løper inn med en gang de ser det.

Det lille reiseburet var en nødløsning vi måtte ty til da Jess ble operert rett før vi skulle på hytta. Hun kunne ikke være i samme bur som de andre, så da måtte vi kjøpe ett til. Det lille reiseburet er et Ferplast Aladino Large, målene er 36 x 26 x 23 cm

Bilder av hovedburet
Savic Royal Suite 95 double
 
   
   

Bilder av ferieburet
Ferplast Furet XL

Bilder av reserveburet
Ukjent fabrikat

Bilder av hytteburet (og litt reserveburet)
Ferplast Jenny

Bilder av det store reiseburet
Ferplast Atlas kattebur

Bilder av det lille reiseburet
Ferplast Aladino medium

Bilder av opppussingen av hytteburet

------------------

Vårt gamle bur, som vi ga bort i oktober 2010, var et Essegi Venezia Mouse- palass, som måler H:145 B:85 D:55.

Bilder av Veneziaen